Nea Radio

Røros Flyplass

Økning i rutetilbud

Avinor Røros Flyplass Foto: Anita Sivertsgård

Mandag økte Widerøe sine ukentlige avganger fra Røros fra 12 til 17 som er en betydelig styrkning av flytilbudet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Økinga av flytilbudet er en veldig god nyhet for de som jobber innenfor luftfart og for de som reiser vil det nå bety at det vil bli enda enklere å komme seg frem og tilbake mellom Røros og Oslo.

Nye rutetider

Det har også blitt noen endringer i flytidene. Før så var første avgang på hverdager fra Røros 06.40 nå har denne blitt flyttet til 07.15.

Midt på dagen vil det også bli en avgang fra flyplassen klokka 16.05 før kveldsflyet har avgang klokka 20.35.

Dette øker rotasjonen med en ekstra flyavgang og ankomst på Røros Flyplass på hverdager.

To avganger på søndager

Den mest etterspurte endringen som nå har kommet gjelder først og fremst rutetidene om helgene.

Før så var det kun en avgang på søndager fra Røros og her var etterspørselen stor med fullbookede fly samt ventelister. 


Etter at de nye rutetidene trådte i kraft har det blitt to avganger fra Røros på søndager med både ettermiddagsfly klokka 16.05 og kveldsfly klokka 20.35.

- Den første søndagen det var nye flytider var 27. oktober da var det gode bookingtall ut, så der har vi troen på at Widerøe har truffet noe som folket ønsker, sier lufthavnsjef Gudbrand Rognes.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...