Nea Radio

Blink:

Øker kraften i samarbeidet

ØKER: Salgssjef Vegard Sjøvold i TrøndelagKraft, A-lagsgutta Karl Martin Rolstad og Jakob Skille samt leder i Stjørdals-Blink Fotballs markedsutvalg, Kjell Erik Hammer, ser fram til en kraftfull 2020-sesong.

Foto: Knut Erlend Jegersen

TrøndelagKraft øker sponsorbeløpet for 2020 når Stjørdals-Blink spiller i OBOS-ligaen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Med et gjennomført lokalt og trøndersk preg på banen leverte «Blinkan» en meget sterk sesong i 2019 og var best i sin avdeling. Det er med glede og stolthet at TrøndelagKraft kan meddele at vi nå øker sponsorbeløpet for 2020 når Stjørdals-Blink skal opp i 1. divisjon før første gang siden 1994, sier salgssjef i TrøndelagKraft, Vegard Sjøvold.

Stjørdal kommune har klar ambisjon om å være arrangørby nummer 1 i Norge. Stjørdals-Blink Fotball er blant kommunens aller sterkeste merkevarer. I 2020 spiller klubben «i en vektklasse» over sin egen og vil by på toppfotball i kommunen annahver helg hele sommerhalvåret. Dette kommer etter sterk viljekraft og målrettet gjennomføringskraft over flere år, og som i 2019 resulterte i et kraftfullt opprykk til landets nest øverste divisjon.

Klubben bygger seg stadig opp – noe vi i TrøndelagKraft jobber for i hele Trøndelag.

-Stjørdals-Blinks verdisett: Ærlig – Ydmyk – Lojal er verdier som vi mener klubben etterlever forbilledlig, og som vi er sikre på vil bidra til at klubben vil levere sterkt også i årene som kommer.

TrøndelagKraft er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker.

-Stjørdals-Blink og TrøndelagKraft er begge på kontinuerlig jakt etter fremgang, og for oss i TrøndelagKraft er dette et viktig samarbeid for å kunne styrke satsingen i regionen, og samtidig kunne støtte opp om sterke forbilder. Vår jobb er å bidra til et livskraftig lokalmiljø.

-Gjennom et samarbeid med Stjørdals-Blink Fotball ønsker vi å bidra til å vise barn og unge at det nytter å stå på. Det å ha det gøy sammen gir mening og verdi. Fotball er for alle. Stjørdals-Blink Fotball er en klubb fra de yngste til de eldste. Som den ledende klubben i Værnesregionen og med mottaksskolen Halsen barneskole i nedslagsfeltet, er integrering, det å ta vare på alle ut fra sine forutsetninger, se alle og forsøke bidra til at alle og enhver blir den best mulige utgaven av seg selv, sentrale verdier i hverdagslivet rundt Nye Blinkbanen.

Dette i samspill med elitesatsingen på seniornivå, gir et utfyllende, positivt og kraftfullt miljø. TrøndelagKraft tror på kraften i folk, noe som hver dag viser seg gjennom samspill i en dugnadpreget klubb som Stjørdals-Blink Fotball. Lagånd og viljekraft får spennende ting til å skje!

TrøndelagKraft går inn som gullpartner i Stjørdals-Blink Fotball og vil bli profilert på A-lagsdraktene (ryggen) og på draktene hos samtlige aldersbestemte lag i klubben. I tillegg til aktiviteter ved utvalgte hjemmekamper og synlighet på stadion.

-Vi er overbevist om at Stjørdals-Blink Fotball er inne i en spennende utvikling og oppfordrer flere næringsaktører til å bli med på dette laget, sier Sjøvold.

TrøndelagKraft introduser nå også støtteordning for aldersbestemte lag.

- Samarbeidet med Stjørdals-Blink Fotball har vi stor tro på fremover, vi har mye til felles, klubben og TrøndelagKraft, presiserer Vegard Sjøvold.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...