Nea Radio

Stjørdal:

Øker kapasiteten etter ti nye smittetilfeller

Øker beredskapen: Det jobbes hardt med testing og smittesporing i Stjørdal kommune etter at ti personer fikk påvist koronaviruset tredje juledag. Foto: Anne Gundersen/Arkiv

Tredje juledag har ti personer fått påvist koronaviruset i Stjørdal. Nå styrker kommunen smittesporingsteamet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.12.2020 kl 00:07

Det skriver kommunen i en pressemelding, sent søndag kveld.

Ni av disseser ut til å ha hatt kontakt med en kjent smittet, mens en av de smittede enda ikke har kjent kilde. I det siste tilfellet pågår smittesporingen for fullt.

Kommunen melder også at de nå driver aktive undersøkelser i 6 ulike grupper i Stjørdal og nabokommunene.

Øker kapasiteten

Antall stjørdalinger som nå er satt i karantene øker raskt, og kommunen styrker smittesporingsteamet fordi de må utføre et stort antall telefoner hvor vurderinger må gjøres fortløpende.

For å holde tritt med situasjonen utvider de også testkapasiteten i morgen.

Kommunen vurdere å komme med sterkere anbefalinger og skjerpede tiltak, dette blir det tatt stilling til mandag formiddag.

Behold julestemningen

Kommunedirektør Tor Jakob Reitan oppfordrer folk til å bevare roen og julestemningen.

– Ta vare på deg selv og dine nærmeste, sier Reitan til Nea Radio.

– Dropp festinga og bruk tida til å se enda flere julefilmer, enten alene eller sammen med de andre i husstanden.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...