Nea Radio

Hitra ble for små

Og der var dagens seier nummer to i boks

Arkivfoto Foto: Per Magne Moan

Ålen er fortsatt ubeseiret etter søndagens kamper mot Frøya og Hitra.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2019 kl 18:14

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 HITRAHALLEN: Ålen - Frøya 25 - 29 (15 - 17)

Etter å ha funnet ut av Frøyas angrepsspill, så klarte Ålen så vidt å karre til seg seier og to poeng i søndagens første oppgjør. Ålen hadde kun ledelsen i et lite minutt i denne kampen - Heldigvis var dette kampens siste spilleminutt.

Neste øy

Laget fra øverst i Gauldalen kunne ikke feire seieren på Frøya særlig lenge. Det var strengt tatt bare å komme seg på bussen til neste øy, Hitra, der er nytt oppgjør ventet.

Her var det jevnt i starten og Tea Tronsethås scoret kampens første mål etter drøye minuttet. Kampen bølget fram og tilbake, med Ålen et mål eller to foran. Til pause stod det 15 - 17 til fordel bortelaget.

Økte etter pause

Etter hvilen fortsatte kampen som den hadde sluttet før pause, med et lite overtak til Ålen. Dette var nok til at ledelsen var oppe seks mål etter drøye 12 minutter.

Så begynte hjemmelaget å ta innpå og etter 21 minutter var ledelsen krympet til 23 - 25.

Men Ålen holdt unna og kampen endte med firemålsseier 25 - 29.

Maren Søtvik Høistad ble Ålens toppscorer med 7 mål.

Bare seire

Dette var sesongens åttende strake seier på laget fra Ålen som fremdeles har til gode å avgi poeng denne høsten.

Neste søndag er det klart for en ny hjemmekamp i Hovet. Da er det tabellfirer Flå/Lundamo som kommer på besøk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...