Nea Radio

Selbu:

Nytt tilbud for potensielle tilflyttere

Monica Sundal i Selbu Vekst Foto: Ola Bjerken

Monica Sundal i Selbu Vekst bistår gjerne folk som vurderer å flytte til Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det jobbes kontinuerlig for økt tilflytning til bygda Selbu, og nå ønsker Selbu Vekst å komme i dialog med mennesker som er inne på tanken om å bosette seg her. Nå tilbys litt ekstra hjelp på flere områder enn bare boligkjøp. Jobb, barnehageplass og lokalisering av bosted har dukket opp som viktige punkter for mange. Monica Sundal ønsker å høre mer fra potensielle tilflyttere.

- Vi ønsker å høre hva som er viktig for dem, hvordan vi kan bistå og hvordan vi kan forenkle prosessen for de som ønsker å flytte hit, sier Monica.

Tydelig behov for lokalkunnskap

Sundal forteller at hun har blitt oppmerksom på behovet for et slikt tilbud etter at hun selv har bistått på flere visninger.

- Den lokalkunnskapen vi sitter på viser seg å være mye verdt for de som ønsker å flytte til bygda, sier hun.

- Vi kan være med å tilrettelegge godt for dem, jeg har selv sittet en kveld klokken halv elleve og ordnet barnehageplass til en familie som ønsket å flytte oppover, fortsetter Sundal.

Flere av familiene opplever å bli ivaretatt og at de er velkommen til bygda når noen kan bistå hvis de trenger hjelp i prosessen med å bosette seg i Selbu, er Monicas erfaring.

- Etter vi startet tilbudet i påska har vi fått flere seriøse henvendelser. Hvis flere ønsker hjelp er det bare å ta kontakt på nettsiden vår, boiselbu.no, og fylle ut kontaktskjema. Da tar vi kontakt med den det gjelder, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...