Nea Radio

Håndball

Nytt tap

Bilde fra da lagene møttes i Hovet i november. Da vant Ålen komfortable 16-19 Foto: Per Magne Moan

Ålen fortsetter å tape - Søndag ble Skaun for sterke

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

HÅNDBALL: TrønderEnergi-Serien 4. divisjon Kvinner 02 Søndag i Skaunhallen: Skaunl - Ålen 26-23 (12-11)

For fjerde kampen på rad, går Ålen på et tap - denne gangen borte mot Skaun.

Første omgangen var jevnspilt og lagene bytte på å ligge i ledelsen.

Etter hvilen gikk hjemmelaget hardt ut og klarte å score tre ganger før Ålen fikk en utligning. Skaun var en periode i omgangen oppe i femmålsledelse, men Ålbyggene klarte å redusere slik at kampen ebbet ut 26 - 23.

Vilde Støvne scoret hele 9 mål og ble bortelagets toppscorer.

I det motsatte oppgjøret som ble spilt i Hovet 16. november, så vant Ålen 26-19.

Hva har skjedd?

Kun en gang har laget, som gikk ubeseiret gjennom fjoråret, klart å vinne en håndballkamp i 2020. Hva som er årsaken til dette er vel ikke så lett å sette fingeren på, men det kan være fristende å tenke at tapet av Maren Magret Søtvik Høistad, som begynte i førstegangstjenesten i januar, kan være noe av grunnen til at Ålen sliter.

Daler på tabellen

Etter søndagens kamp, ligger Ålen på 4.plass på tabellen 2 poeng bak Skaun som har to kamper mer spilt.

Nå kommer det som kan virke som en liten etterlengtet pause i serien. Neste oppgjør for Ålen er borte mot Svorkmo/Noi 8. mars.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...