Nea Radio

Nytt parti stiftet i Holtålen

PENSJONISTPARTIET: Nyvalgt leder i lokallaget, Olav Halvor Megård (til venstre) og fylkestingsrepresentant for Pensjonistpartiet, Svein Otto Nilsen fra Trondheim. Foto: Per Magne Moan

Olav Halvor Megård er den første lederen og han sier fjerning av eiendomsskatten står høyt på prioriteringslista.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2019 kl 00:35

Tirsdag kveld ble Pensjonistpartiet i Holtålen stiftet og Olav Halvor Megård er den første lederen i partiet.

– Så vidt jeg vet er det bare Arbeiderpartiet i Holtålen som har ordførerkandidat og liste klar så for å sikre et politisk mangfold før høstens valg, har vi i kveld stiftet Pensjonistpartiet, sier Megård og utdyper at partiet er for folk flest og slettes ikke bare for pensjonister.

Han går selv over i pensjonistenes rekker i løpet av året og har tidligere vært kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet.

Partipolitisk uavhengig

– Pensjonistpartiet er partipolitisk uavhengig og vi har medlemmer fra alle politiske retninger på lista sier den nyvalgte lederen.

Partiprogrammet er ennå ikke klart, men Megård røper at eiendomsskatten, trygdeoppgjørene og flere andre tiltak rettet inn mot lavinntektsgrupper, er blant sakene som vil komme øverst på lista. Særlig eiendomsskatten mener han er sosialt urettferdig og tar ingen som helst hensyn til familiens inntekt eller størrelse.

Stiftelsesmøtet kom ikke fram til posisjoneringene innad i partiet, men Megård sier partiets ordførerkandidat vil være klar i god tid før fristen, 1. april.

Besøk fra fylkespartiet

Fylkestingsrepresentant for Pensjonistpartiet i Trøndelag, Svein Otto Nilsen, var også tilstede på stiftelsesmøtet og er svært godt fornøyd med å få en avdeling i Holtålen.

– Det var et kjempefint møte og det er dette vi kaller nærdemokrati, altså at folk blir engasjert, sier utsendingen fra fylkespartiet og legger til en bekymring om at stadig færre engasjerer seg i politikken.

– Dette viser at Pensjonistpartiet sprer seg ut av Trondheimsgryta og fylkestingslista viser at vi nå har representanter fra de fleste kommunene, sier Nilsen.

Hør intervju her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...