Annonse
Nea Radio

Nytt navn og ny giv

NY GIV: Ingunn Haugseggen inviterer til reåpning av butikken på torsdag. Foto: Anita Sivertsgård

To år etter at Ingunn Haugseggen kjøpte undertøysbutikken Frk.Martin i Kjerkgata følte hun at det var på tide å sette sitt eget preg på butikken. Torsdag 31. oktober reåpner hun med nytt navn i nyoppussede lokaler.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Rørosjenta Ingunn Haugseggen som etter 22 år i oljebransjen valgte å flytte hjem til fjellet og kjøpe butikken Frk.Martin er nå klar for neste steg i å oppfylle drømmen sin.

Navnebytte

Da hun kjøpte butikken høsten 2017 hadde hun allerede tanker om navnebytte, men ville ta det over tid. I sommer ble Ingunn klar til å sette sitt eget preg på butikken. Både navnebytte og oppussing ble planlagt og nå er det endelig klart for reåpning torsdag kveld, nøyaktig to år etter at hun tok over butikken.

Hemmelighetsfull

Hva navnebytte vil bli, vil hun ikke røpe, men det vil gi åpning for at varene man finner i butikken også vil endre litt på seg. Hun vil fortsatt være en undertøysbutikk, men har nå også noen mer delikate småting for hjemmespa.

Senke skuldrene

- Jeg vil fortsatt ha de samme merkene på undertøy, men jeg ønsket å tilføre noe til butikken slik at det blir en ny giv. Jeg har derfor valgt å satse på noen spaprodukter også. Disse to varegruppene føler jeg henger sammen. Mine kunder skal få en opplevelse når de kommer inn til meg. Da er det viktig at de får senket skuldrene og lande litt når de går rundt i butikken, og kanskje prøver de den nye sittegruppen jeg har her også, forklarer Ingunn Haugseggen entusiastisk.

Annonse