Nea Radio

Nytt navn og ny giv

NY GIV: Ingunn Haugseggen inviterer til reåpning av butikken på torsdag. Foto: Anita Sivertsgård

To år etter at Ingunn Haugseggen kjøpte undertøysbutikken Frk.Martin i Kjerkgata følte hun at det var på tide å sette sitt eget preg på butikken. Torsdag 31. oktober reåpner hun med nytt navn i nyoppussede lokaler.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rørosjenta Ingunn Haugseggen som etter 22 år i oljebransjen valgte å flytte hjem til fjellet og kjøpe butikken Frk.Martin er nå klar for neste steg i å oppfylle drømmen sin.

Navnebytte

Da hun kjøpte butikken høsten 2017 hadde hun allerede tanker om navnebytte, men ville ta det over tid. I sommer ble Ingunn klar til å sette sitt eget preg på butikken. Både navnebytte og oppussing ble planlagt og nå er det endelig klart for reåpning torsdag kveld, nøyaktig to år etter at hun tok over butikken.

Hemmelighetsfull

Hva navnebytte vil bli, vil hun ikke røpe, men det vil gi åpning for at varene man finner i butikken også vil endre litt på seg. Hun vil fortsatt være en undertøysbutikk, men har nå også noen mer delikate småting for hjemmespa.

Senke skuldrene

- Jeg vil fortsatt ha de samme merkene på undertøy, men jeg ønsket å tilføre noe til butikken slik at det blir en ny giv. Jeg har derfor valgt å satse på noen spaprodukter også. Disse to varegruppene føler jeg henger sammen. Mine kunder skal få en opplevelse når de kommer inn til meg. Da er det viktig at de får senket skuldrene og lande litt når de går rundt i butikken, og kanskje prøver de den nye sittegruppen jeg har her også, forklarer Ingunn Haugseggen entusiastisk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...