Nea Radio

Nylansering av Stjørdalsbryggeriet

Ny drakt: Stjørdalsbryggeriet relanseres som Solt Bryggeri. På bildet: Mikael Slettedal, Arnfinn Hoff, Stig Myran og Reidar Herre. Foto: Ole Tobias

De har vunnet mengder av priser for ølet sitt, men nå starter de på scratch. Stjørdalsbryggeriet gjennoppstår som STOLT Bryggeri!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stjørdalsbryggeriet har hatt stor suksess med sine ølsorter og vunnet en mengde priser. Nå gjennoppstår imidlertid bryggeriet som Stolt Bryggeri, noe som skjer i forbindelse med at bedriften har flyttet til Hjelseng gård på Stjørdal.

– Dette er veldig spennende for oss, ikke minst med tanke på det positivet miljøet her oppe, sier bryggerisjef Mikael Slettedal og sikter til nisjenaboen Langøra Kaffebrenneri.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Ole Tobias

Ambisiøst

Til nå har bryggeriet ført 19 ølsorter. Samtidig med relanseringen legges disse på hylla.

– Vi skal rett og slett slutte å produsere alle disse ølsortene, ler Slettedal.

– Nå lanserer vi fire nye typer og håper på suksess med det. Han legger til at det kommer enda fire sorter innen juli.

– Vi vet at dette er ambisiøst og mange vil kanskje kalle det galskap, men vi går for en total omlegging.

Mobiltapping

Slettedal forteller at alt ølet fra nå vil være tappet på boks.

– Vi har inngått et samarbeid med en mobil bokstapper. Han holder til i Sandefjord og reiser rundt og tapper alt på boks. Forhåpentligvis vil våre nye øl - hele 20 000 bokser av dem - være på plass i butikkene nå, avslutter Mikael Slettedal.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...