ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Politiet:

– Svært tragisk sak

Foto: Marit Manfredsdotter/Arkiv.

En traktor havnet i elva etter sammenstøt med tog- og en person er bekreftet omkommet. Det skriver politiet i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Dette er en svært tragisk sak, og vi jobber med å få klarhet i hendelsesforløpet, opplyser politiadvokat Inger-Johanne Grovassbakk i en pressemelding.

Politiet mottok melding om at en traktor hadde kollidert med et passasjertog som var i fart, tirsdag 31.05.22 kl 06.48. Toget var på veg fra Røros til Trondheim og det var togføreren som varslet om ulykken. Ulykken skjedde ved en usikret planovergang like nord for Håggå bru ved Støren sentrum i Midtre Gauldal kommune.

Traktoren havnet i elva som følge av sammenstøtet. Føreren av traktoren er bekreftet omkommet og pårørende er varslet. Den omkomne er en ung mann bosatt i Melhus kommune.

Politiet er på stedet og gjør nødvendige undersøkelser samt gjennomfører avhør av vitner. Kriminaltekniske undersøkelser pågår på stedet. Ingen av passasjerene eller ansatte på toget skal være fysisk skadd. Togpassasjerene blir fraktet videre i taxi. Skadegrad på toget er uavklart og toget står fortsatt på skinnene. Det er for tidlig å si når togtrafikken vil gå som normalt igjen.

Ulykkesgruppa, Arbeidstilsynet og Statens Havarikommisjon er varslet.

Lokalt kriseteam er varslet for å ivareta pårørende og andre berørte.

Nøkkelord

ANNONSE