ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Politiet advarer mot glatte veier:

Speilblankt i hele fylket

Alvorlig skade: Ved Tømra i Selbu var to biler involverte i det som beskrives av politiet som en alvorlig ulykke fredag ettermiddag. Foto: Ingar Lien/Selbyggen

Fredag har vært preget av en rekke ulykker i Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På E6 i Stjørdal meldte politiet klokka 14.10 om et trafikkuhell der det først var antatt at tre kjøretøy var involverte. Senere viste seg å være snakk om to kjøretøy.

En person ble sendt til legevakta. Helltunnelen var stengt i nordgående felt, men åpna igjen like etter klokka 17.00 Det blir opprettet sak, melder politiet.

Klokka 15 meldte politiet om ei trafikkulykke på fylkesveg 714 på Frøya. To lastebiler var involverte. in person fikk en helsesjekk på stedet.

Etter klokka 15.00 ble det meldt om ei ulykke i Orkland, der to lastebiler var involverte. Ingen ble skadet.

Like før klokka 16.00 rykket nødetatene ut til Grong etter melding om ei trafikkulykke. De involverte var tilsynelatende ikke alvorlig skadd, men fikk en helsesjekk, opplyste politiet.

Ingen personer skal ha blitt skadde da denne lastebilen kolliderte med et annet stort kjøretøy på Frøya i Trøndelag i ettermiddag.

Ved Tømra i Selbu var to personbiler involverte i en ulykke. Her blir det meldt om alvorlig personskade.

Ber folk om å kjøre forsiktig

Politiet i Trøndelag har hatt det travelt heile dagen, med mange meldinger om trafikkulykker på det glatte føret.

– Vi har ei innstendig oppfordring om at folk må ferdes med aktsomhet. Det meldes om glatte veier, seier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt til NRK.

Nøkkelord

ANNONSE