Annonse
Nea Radio

Kvinne varetektsfengslet:

Samboeren funnet med flere knivstikk i overkroppen

Foto: Henrik Einangshaug

Mannen, som ble funnet død i Namsos 22. desember, hadde flere knivstikk i overkroppen. Ei kvinne er varetektsfengslet for grov kroppsskade med døden til følge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Mannen i 30 årene, som ble funnet død 22. desember, hadde flere knivstikk i overkroppen.

Etterforsker for fullt

Den 24. desember ble en kvinne varetektsfengslet i fire uker for grov kroppsskade med døden til følge grunnet bevisforspillelsesfare.

Les også: Blir varetektsfengslet i fire uker

Etterforskningen har vært prioritert gjennom julen og pågår fortsatt for fullt. Politiet fortsetter arbeidet med tekniske undersøkelser og analyser, skriver de i en pressemelding fra Trøndelag politidistrikt.

- Vi har fokus på å kartlegge nettverket rundt partene og gjennomføre avhør av aktuelle vitner. Et nytt avhør av siktede er planlagt denne uken, sier Åsta Elden, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

- Vi kan bekrefte at avdøde var påført flere knivstikk på overkroppen. Vi avventer endelige resultater fra obduksjonen, som forhåpentligvis vil gi oss mer kunnskap om hendelsesforløpet, sier Åsta Elden, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt.

Begge de involverte i hendelsen er opprinnelig fra Ukraina.

Les også: Kvinne siktet

Familie varslet

Siktelsen gjelder fortsatt grov kroppsskade med døden til følge. Påtalemyndigheten vurderer fortløpende om siktelsen skal endres.

Avdødes pårørende er varslet. Når det gjelder frigivelse av navn på den omkomne, er dette noe vi må komme tilbake til i samråd med de pårørende.

Kvinnen som er varetektsfengslet hadde to barn, som er tatt hånd om av barnevernet.

Familie av siktede og far til hennes to mindreårige barn er varslet.

Hør hele intervjuet med Åsta Elden her:

Nøkkelord