Annonse
Nea Radio

Savnet siden 17. desember:

Politiet ønsker tips om noen har sett Gaute

Den savnede Gaute Strid er i slutten av 30-årene. Foto: Privat.

Politiet ønsker tips om Gaute Strid som har vært savnet i Kopperå i Meråker siden 17. desember.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2023 kl 14:15

Annonse

– Etter at politiet mottok savnet meldingen har vi søkt etter den savnede med betydelige ressurser sammen med andre nødetater og frivillige. Leteaksjonen har primært foregått i området rundt Kopperå der han bor, sier seksjonsleder Annar Sparby i Værnes regionen politidistrikt. i en pressemelding.

Tirsdag 20. desember i 2022 mottok politiet en savnetmelding på Gaute Strid i slutten av 30-årene fra Meråker. Ingen har hørt eller sett noe til Strid siden lørdag 17. desember. Siste kjente opplysning tyder på at han var hjemme i Kopperå natt til lørdag 17. desember.

Seksjonsleder Annar Sparby Foto: Tariq Alisubh/NRK

Politiet deler nå navn og bilde i samråd pårørende.

– Grunnen til at vi ikke har aktivt gått ut og bedt om tips fra publikum før nå, er at det har vært flere hypoteser rundt forsvinningen, også at det kan være frivillig, men denne er blitt noe svekket siden det har gått så lang tid, sier Seksjonsleder Annar Sparby.


Dersom noen har sett den savnede etter lørdag 17. desember, eller har andre opplysninger som kan være relevant for politiets søk, ønsker vi at dette meldes til politiets tipstelefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag.

Nøkkelord