ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Helikopterulykken:

Politiet ber om værbilder

Politiet ber nå folk om bilder for å dokumentere været i Verdalsområdet ulykkesdagen. Foto: Karin Jegtvik.

Værforholdene vil bli sentrale i etterforskningen av helikopterulykken på Verdal sist tirsdag, nå ber politiet om hjelp fra publikum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2022 kl 07:35

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Både politiet og havarikommisjonen ønsker og skaffe seg bedre oversikt over værforholdene i området Verdal og Stiklestad, det skriver Trønder-Avisa.

– Dersom noen har bilder eller video som viser været i området fra Verdal og opp til Stiklestad i tidsrommet før og etter ulykken, så er vi veldig interessert i dette, det sier etterforskningsleder Kjetil Mollan ved Steinkjer politistasjon til avisa.

Politiet håper blant annet å få belyst om værforholdene var annerledes på helikopterbasen enn de var på selve ulykkesstedet noen hundre meter unna.

Kripos bistår

Piloten som førte helikoptret er ennå ikke avhørt, håper er at dette skal skje i løpet av uka, skriver Trønder-Avisa.

Han er en erfaren pilot som er lommekjent i området, og som har tatt av fra helikopterbasen utallige ganger. Etterforskningsleder Kjetil Mollan bekrefter derfor at den tekniske tilstanden til helikopteret er noe som politiet vil se nøye på.

– Og her får vi bistand fra havarikommisjonen. Vi har også bedt om bistand fra Kripos, som vil være med på disse undersøkelsene, sier Mollan til avisa.

Helikoptervraket er nå flyttet til Lillestrøm, hvor de tekniske undersøkelsene skal gjennomføres.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.