ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Andre natt på rad:

Nye branner påsatt i Trondheim

Politiet vil tips om brannene som er påsatt de siste to nettene i Trondheim. Foto: Henrik Einangshaug

Politiet i Trondheim er bekymret etter at det for andre natt på rad ble påsatt branner i søplebøtter og containere i byen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.09.2022 kl 17:02

ANNONSE
Annonse

– Vi ser alvorlig på at det oppstår branner om natta, og vi prøver absolutt å finne ut hva som skjer og hvem som gjør det, sier Politifaglig etterforskningsleder Gerd Marit Engesmo til Adresseavisen.

- Dersom noen har tips om dette, må de gjerne ringe oss. Vi har fullt trykk på saken sier Engesmo videre.

Klokken 03.53 natt til i dag fikk politiet melding om brann i en søppelbøtte, senere kom to meldinger til, i samme område, på Tyholt.

Politiet søkte etter eventuelle gjeringsmenn i området med hundepatruljer og droner sa operasjonsleder Trond Volden like før klokken 06.00 i dag tidlig til Adresseavisen. Søket ble avsluttet en time senere.

Også natt til onsdag kunne politiet melde om fire småbranner på under én time i Asbjørnsens gate, Nonnegata, Landstads vei og Bakkaunveien i Trondheim. Det var snakk om brann i blant annet søppelbøtter og en container med dekk. Det skal ikke ha vært fare for spredning til bygninger skriver Adresseavisen.

Pågrepet og løslatt

Én mann i 40-årene ble natt til onsdag pågrepet og tatt med til Sentrum politistasjon. Politifaglig etterforskningsleder Sigmund Stenhaug ved felles straffesaksinntak i Trøndelag politidistrikt opplyser at mannen ble ble løslatt onsdag kveld.

Nøkkelord

ANNONSE