Nea Radio

Kiel:

Nea Radio Cruise må vente

KIEL: Årets tur skulle gå fra Oslo torsdag 4. november. Vi trodde vi skulle være tilbake i Oslo lørdagen etter. Nå må vi vente enda ett år. Foto: Color Line

Dessverre, det blir ikke Nea Radio Cruise til Kiel i år heller. Men neste år satser vi for fullt igjen!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nea Radio Cruise har vært et av de faste "TemaCruisene" arrangert ombord på Color Lines Oslo-Kiel-turer. Både Color Fantasy og Color Magic har de siste 27 åra hatt årlige Nea Radio Cruise.
Hvert år med hundrevis av feststemte gjester fra store deler av Trøndelag. Og andre med mer eller mindre solide trønderske aner.

For Nea Radio Cruise har etablert seg som et gedigent sikkerstikk hos rederiet, der Nea Radios engasjerte trønderske band og artister har sørget for en helt spesiell feststemning ombord i skipene.

Bråstopp

Med pandemien ble det imidlertid bråstopp.
Grensene stengte, seilingene stoppet, og Color Line måtte innstille seilinger til alle destinasjoner.

Color Line seiler igjen

Nå seiler imidlertid både Color Fantasy og Color Magic fra Oslo til Kiel og tilbake igjen og har du gyldig Corona-pass, kan du også gå i land i Kiel de fire timene båtene ligger til kai.

Men de særegne "TemaCruisene" er det altså satt en foreløpig stopper for. Vi antar derfor at Kielerbrauerei gleder seg til nytt besøk av Nea Radio og Jhohans!

Jhohans er ett av orkestrene som kan loggføre mange turer med Magic og Fantasy mellom Oslo og Kiel i regi av Nea Radio. Foto: Nils Kåre Nesvold

Nea Radio Cruise 2022

- Synd, sier daglig leder Stian Elverum, - men vi forholder oss selvsagt til den aktuelle situasjonen både Color Line, buss- og flyselskapene samt alle vi andre nå må ta hensyn til. Vi hadde faktisk håpet å kunne arrangere et Nea Radio Cruise i november. Musikerne har stått i kø, og vi gleder oss stort til et kjempecuise i 2022 der vi kan velge og vrake på øverste hylle, sier Elverum.

- Vi kommer med mer informasjon så snart vi har aktuelle TemaCruise, skriver Color Line på sine hjemmesider.

www.colorline.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...