Nea Radio

Lista for Høyre Nord-Trøndelag er klar:

Foto: Trøndelag Høyre

Elin Agdestein topper lista for Høyre i Nord-Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Trøndelag Høyre nominerte lørdag sine kandidater til neste års stortingsvalg på Scandic Hell på Stjørdal. Partiet har hatt en bred involvering i prosessen. Medlemmer og lokalforeninger har både vært invitert til å gi innspill til navn, og deltatt i rådgivende avstemminger om hvordan den endelige lista bør se ut.

Nord-Trøndelag Høyres liste toppes av Elin Agdestein, som sier:
«Jeg er ydmyk og glad for den tilliten nominasjonsmøtet har vist meg. Vi har fått en liste med både bredde og kompetanse, en gjeng flinke folk som skal dra lasset sammen. Jeg er optimist og har trua på at vi sammen skal klare å sikre mandatet og fire nye år med Erna som statsminister.»

Trøndelag Høyre har med disse kandidatene valgt laget som skal bidra til et historisk gjenvalg for Erna. Nord-Trøndelag har i dag en stortingsrepresentant fra Høyre, og det å sikre mandatet kan fort bli avgjørende for å sikre Høyre fire nye år i regjering.

«Vi vil jobbe hardt for å sikre dette mandatet for Høyre i Nord-Trøndelag. Medlemmer og lokallag har vist stort engasjement i nominasjonsprosessen, og nå håper vi dette fortsetter inn i valgkampen», sier fylkesleder Michael Momyr.

Nominasjonskomiteen har vært ledet av Joar Olav Grøtting.

«Vi har hatt en svært god nominasjonsprosess», sier Grøtting. «Vi har hatt mange gode kandidater å velge mellom, og lista kunne lett vært dobbelt så lang. Vi har fått mange råd og innspill fra både medlemmer og lokalforeninger».

Elin Agdestein lover topp innsats inn mot stortingsvalget.

«Valgkampen er i gang, nå skal vi hiv oss i kalosjan og stå på fremover. Vi skal vinne valget i nordre Trøndelag», sier Agdestein.

Dette er Nord-Trøndelag Høyres liste:

1. Elin Rodum Agdestein
2. Frode Revhaug
3. Anna Holan Almli
4. Geir Jostein Ørsjødal
5. Linn Beate Skogholt
6. Knut Snorre Sandnes
7. Anne Kathrine Solberg
8. Amund Lein
9. Nina Bakken Bye
10. Tom Prytz
11. Ivar Haarstad

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...