ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Mann i 20-årene omkom i arbeidsulykke:

Klemt mellom kai og båt

Foto: Marit Manfredsdotter

En mann ble kritisk skadet etter en arbeidsulykke på Frøya. Mannen i 20-årene ble sendt til St. Olavs hospital med helikopter, men livet sto ikke til å redde.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 01.01.2022 kl 20:09

Politiet i Trøndelag fikk lørdag ettermiddag melding om en arbeidsulykke ved et kaianlegg på Frøya. Mannen er en norsk statsborger i 20-åra og ulykken skal ha skjedd ved et av Salmar sine anlegg på Ruggstein, ifølge Adresseavisen. Mannen er hjemmehørende i Møre og Romsdal, skriver NRK.

Trøndelag politidistrikt bekrefter i en pressemelding lørdag ettermiddag at mannen døde etter arbeidsulykken. Pårørende er varslet.

– En person er bekrefta omkommet. Hva som har skjedd skal etterforskes videre. Den døde blir sendt til obduksjon, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret til NRK.

Helsepersonell og politi er på stedet, og Arbeidstilsynet er varslet om ulykka. Politiet har sendt kriminalteknikere til stedet. Havarikommisjonen og Frøya kommune sitt kriseteam er varslet om ulykken, ifølge NRK.

– Det skal være snakk om en kraftig klemskade. Redningshelikopteret Sar Queen er på stedet, i tillegg til annet helsepersonell, opplyser operasjonsleder Anlaug Oseid ved Trøndelag politidistrikt.

ANNONSE