Nea Radio

Korona:

Jobber på spreng med å få nordmenn hjem

Spania meldte lørdag ettermiddag at alle spanske borgere settes i karantene fra mandag. Foto: Colourbox

Tryg Forsikring har stor pågang fra kunder som ønsker hjelp etter at Utenriksdepartementet frarådet alle reiser til utlandet lørdag morgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi jobber for å hjelpe alle, men må prioritere dem som er i utlandet og vil ha bistand til å komme seg hjem, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg.

Han ber alle som skal avbestille reiser frem i tid om å bruke Trygs nettløsninger.

– Da kan vi bruke ressursene våre på dem som vil reise hjem før tiden, slik reiseforsikringen kan gi dekning for.

Spania i karantene mandag

Spania meldte lørdag ettermiddag at alle spanske borgere settes i karantene fra mandag.

– Der er det titusenvis av nordmenn, og det kommer til å bli en enorm utfordring hvis mange nok vil reise hjem så raskt som mulig, sier Irgens.

Tryg kan dekke evakuering eller tidligere hjemreise fra utlandet og avbestilling av alle private utenlandsreiser mellom 12. mars og 14. april.

– De som vil hjem før tiden kan booke om eller bestille nye billetter uten å ta kontakt med oss. Vi vil dekke slike kostnader i ettertid, sier han videre.

Ikke ring for avbestilling

De som skal avbestille turer frem til 14. april må først ta kontakt med reiseselskap, flyselskap, hotell og liknende for å sjekke hva som refunderes. Forsikringen vil kunne dekke det resterende.

– Du bør også kontakte nærmeste norske utenriksstasjon dersom du trenger hjelp i utlandet.

– Ikke ring oss i helgen dersom henvendelsen din gjelder avbestilling av reise. Nå må vi prioritere å bistå de som trenger hjelp til evakuering, sier Irgens.

For reiser etter 14. april ber selskapet om at folk ikke tar kontakt før tidligst to uker før avreisedato.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...