Nea Radio

Lover storpott og storsatsing:

I kveld skal 125.000 kr ut i vår radiobingo

Bingo-Stian lover storpott i Nea Radios radiobingo tirsdag kveld. Foto: Ingrid Selboe

Nea Radio utvider også staben med tre personer i sommer og utover høsten, dette betyr en styrking av staben i alle våre kjernekommuner. Og er du skikkelig heldig i kveld blir du den neste som stikker av med en gjev jackpot-premie.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2020 kl 13:27

- Radiobingoen har blitt en stor og viktig inntektskilde også for oss, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum. Da koronasituasjonen oppsto ble det for mange mediebedrifter en stor økonomisk utfordring å skulle få alt til å gå rundt, men vi ba de trønderske radiolytterne om hjelp - og det fikk vi i rikelig monn, sier Elverum som også roser alle ansatte, frivillige og frilansere.

Og nå skal spillerne kjempe om storpott?

- Ja, i kveld SKAL 100.000 kr gå ut til en heldig vinner, lover Elverum. Mer om radiobingoen kan du lese ved å klikke her.

Satsingen har virket

Som vi kan se av regnskapstallene som ligger ute på nett har Nea Radio tredoblet omsetningen sin siden vi utvidet FM nettet til hele Værnesregionen og store deler av Trøndelag, samt satset på DAB og ikke minst opprettet et nytt studio i Stjørdal.

- Lyttertallene viser oss at den jevne innbygger også i Værnesregionen har tatt oss varmt i mot, med både "Trønderfrokost med Baard Danielsen" hver morgen som sendes direkte fra vårt studio på Stjørdal og ellers et stort og bredt utvalg av lokalt innhold hele dagen til midnatt stort sett hver dag, sier Elverum. 

Sommerradiosatsing

- Nå har vi søkt etter flere medarbeidere og tre nye radiostemmer vil komme til å høres på Nea Radio utover sommeren og høsten. Selve sommerradioen vil gå hver dag fra 8-18 alle dager og gir deg lokale nyheter, innslag, reportasjer, underholdning og en ny spennende musikksatsing, ikke minst også en ny kanal, men den er foreløpig hemmelig, sier daglig leder Stian Elverum.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...