Annonse
Nea Radio

Trøndelag representerer Norge

Grüne Woche er i gang i Berlin

Kirsten Pittermann fra Røros hotell, og prosjektleder Brit Melting fra Oi Trøndersk Mat og Drikke Foto: Brit Melting

Trøndelag er valgt ut til å representere Norge på Grüne Woche messen i Berlin som venter besøk av 500.000 tyskere. På den norske standen jobber de for å få flest mulig til å komme hit som turister.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Regionene Trøndelag og Fjord-Norge representerer Norge på den internasjonale mat- og reiselivsmessen Grüne Woche (IGW) i Berlin. 500 000 personer er ventet å besøke Messe Berlin, og rundt 60 utstillere fra de to regionene serverer det beste landet vårt har å by på av lokale mat- og reiselivsopplevelser.
Landbruks- og matminister Sandra Borch åpnet den norske standen.

Nea Radio har snakket med Kirsten Pittermann fra Røros hotell, og prosjektleder Brit Melting fra Oi Trøndersk Mat og Drikke som er i Berlin og står på stand og jobber med å få tyske turister til Trøndelag.

-Det er stort å være her og bli valgt ut av landbruks- og matdepartementet for å fremme Trøndelag som matregion. Standen vår er utrolig godt besøkt og vi jobber for å få flere til å komme til Trøndelag, prosjektleder Brit Melting fra Oi Trøndersk Mat og Drikke

Hør hele intervjuet med Kirsten Pittermann fra Røros hotell, og prosjektleder Brit Melting fra Oi Trøndersk Mat og Drikke her:

Nøkkelord