ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Frigir navn etter husvogn-brannen

Politiet frigir i samråd med pårørende navnet til den omkomne i husvogn-brannen på Frosta tredje juledag. Foto: Henrik Einangshaug

Politiet bekrefter mandag at det var Inge Kverven (54) fra Verdal som omkom i husvogn-brannen på Frosta tredje juledag i fjor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2022 kl 17:52

Politiet frigir navnet i samråd med mannens pårørende.

Det var klokken 05.46 tredje juledag i fjor at politiet fikk melding om brann i en husvogn på Hyndøya Camping på Frosta. Senere på dagen bekreftet politiet at en person hadde omkommet i brannen. Politiet sier til Adresseavisen mandag at de vet dødsårsaken.

- Mannen døde av kullosforgiftning, sier seksjonsleder for ettersforkskning i Værnesregionen, Annar Sparby, til avisen.

Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent, men politiet har tidligere opplyst at det ikke er mistanke om noe straffbart i forbindelse med brannen. Til lokalavisen Frostingen, sa Sparby forrige uke at de er usikre på om det lar seg gjøre å finne årsaken til brannnen.

– I dette tilfellet bidro blikktaket på vogna og det lille rommet til at det oppstod en skorsteinseffekt. Det ble svært høy temperatur, og det ble store ødeleggelser. Målet er alltid å finne brannårsaken, men det er dessverre ikke mulig i alle tilfeller. Nå venter vi på endelig rapport fra kriminalteknikerne. Jeg forventer at vi skal ha dette klart i løpet av forholdsvis kort tid, sier Sparby til avisen.

Nøkkelord

ANNONSE