ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Etterforskningen fortsetter:

- Begynner å skjønne hva som har skjedd

Politiet fortsetter etterforskningen i Verdal. Foto: VEGARD WOLL / NRK

Politiet har dannet seg et bilde av hva som egentlig skjedde i forbindelse med dødsfallet i Verdal sist torsdag. Kvinnen i 50-åra som ble siktet ble løslatt i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2022 kl 07:36

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det gjenstår fortsatt mye etterforskning for å klarlegge hva som skjedde i forkant av at Thom André Stang Krokstad (31) ble funnet død i Verdal 3. november, det skriver Trønder-avisa.

– Vi har dannet oss et bilde av hva som har foregått. Men vi har fortsatt mange krimtekniske og polititaktiske oppgaver som gjenstår, sier etterforskningsleder Kjetil Mollan til TA.

Fortsatt siktet

Lørdag valgte politiet å løslate en kvinne i 50-årene, som i etterkant av dødsfallet ble pågrepet og siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

Kvinnen er fortsatt siktet, opplyser etterforskningsleder Kjetil Mollan til Trønder-Avisa mandag.

– Det at hun er siktet betyr ikke at hun har gjort noe straffbart. Målet med etterforskningen er å avdekke siktedes skyld så vel som uskyld, poengterer Mollan.

Nekter straffskyld

Kvinnens forsvarer, John Arild Aasen, har uttalt til Trønder-Avisa at hun var «meget utslitt» etter lange og tunge avhør etter pågripelsen og timene i varetekt i Trondheim.

– Min klient har hele tiden hevdet at hun ikke har noe med dødsfallet å gjøre, da føles det tungt å havne i en slik situasjon, sa han videre.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.