Nea Radio

Senterpartiet:

Arnstad på topp

Arnstad har tillit: Marit Arnstad (t.h.) sitter på Stortinget for Senterpartiet i Nord-Trøndelag. Nå tyder alt på fire nye år for skatvalskvinnen. Her sammen med stortingskollega Ingvild Kjerkol (Ap) og Stjørdalsordfører Ivar Vigdenes (Sp) fra en koronafri 17. mai-feiring i 2017. Foto: Anne Gundersen

Et samlet Senterparti i Nord-Trøndelag står bak Marit Arnstad som partiets listetopp foran neste års stortingsvalg. Det skriver partiet i en pressemelding.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Trøndelag Senterparti har sendt ut følgende pressemelding:

Kommunelaga i Senterpartiet i Nord-Trøndelag hadde valgmøter mandag 14 .september der de har satt opp forslag til stortingsvalgliste for Senterpartiet i Nord-Trøndelag.

Marit Arnstad, Stjørdal er foreslått på førsteplass av alle de 17 kommunelaga som har sendt inn forslag.

Nominasjonskomiteen takker kommunelaga for innspillene. Det er et klart ønske fra kommunelaga om at Marit Arnstad fra Stjørdal skal være Senterpartiets førstekandidat på stortingsvalglista for 2021.

Komiteen har i dag vedtatt at de innstiller på Marit Arnstad som Senterpartiets førstekandidat ved stortingsvalget 2021.
Komiteen vil bruke de nærmeste ukene til å arbeide videre med sitt forslag til Senterpartiets stortingsliste for 2021. Forslagene fra kommunelaga vil være retningsgivende for det videre arbeidet i komiteen.

Nominasjonskomiteens forslag til Stortingsvalgliste vil bli presentert i god tid før nominasjonsmøtet som avholdes på Stjørdal, 21. november 2020.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...