ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Pendlerboligsaken:

Trond Giske slår tilbake mot TV2

Trond Giske holdt tale i Ålen 1. mai Foto: Ola Dragmyrhaug

Lederen for Nidaros Sosialdemokratisk Forum, Trond Giske, slår tilbake mot TV2 når han skriver på Facebook at han har sitt på det tørre. TV-kanalen meldte i dag om manglende innberetning til skatteetaten for pendlerbolig.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2022 kl 00:45

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Tirsdag publiserte TV2 er artikkel om at den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet skulle ha innberettet over én million kroner for pendlerboligen han benyttet som stortingsrepresentant. Dette i følge kilder til TV2.

På plattformen Facebook tar Trond Giske et oppgjør med TV2 og journalist Lars Joakim Skarvøy. Han skriver:

– Dette er galt, og det har jeg fortalt TV2.
I tillegg har jeg vist til tidligere uttalelser om at min pendlerbolig, selvangivelser og skatt har vært fullt ut i tråd med reglene og anvisningene fra SMK, Stortinget og Skatteetaten. Dette står ved lag.

Foto: Skjermdump Facebook

Bakgrunn

Lars Joakim Skarvøy er kjent for Trond Giske fra før. Skarvøy var medforfatter på boka “Alle skal ned”, som handla om nestleder striden i AP mellom Giske og Hadia Tajik. Journalisten var også mannen bak Bar Vulkan-saken, som ledet til at Giske trakk seg som nestleder.

I etterkant har Giske opprettet lokallaget Nidaros Sosialdemokratisk Forum, som er et av de mest populære lokallagene til Arbeiderpartiet.


TV2 skriver at Giske fikk anledning til å svare i forkant av at saken ble publisert, men at han ikke ønsket å kommentere saken.

- TV2 har forelagt Trond Giske opplysningene i denne saken. Han ville ikke kommentere saken før publisering, skriver de på nettsiden sin.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.