Nea Radio

Stian vant 101.500 kr på radiobingo

Tim (t.v.) og Stian Thyholt med vinnerblokka som var verdt 101.500 kr. Foto: Erlend Engan

Stian Thyholt (med lille Tim på armen) vant storpremie sist tirsdag, i kveld er det klar for en like spennende bingoomgang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2020 kl 13:35

Nea Radio har ukentlig over 63.000 lyttere som følger med på de daglige sendingene som går fra 06.00 til midnatt nesten hver eneste dag hele uka.

- Spiller du bingo i Nea Radio skal du vite at det er ikke bare store pengepremier du kan vinne, men du bidrar også til at det kan bli laget enda mer radio, sier daglig leder Stian Elverum.

Sist tirsdag vant Stian Thyholt fra Hell 101.500 kr og for kun to uker siden vant Gunnar Sørmo fra Selbu 101.500 kr. Begge har også fått hver sin unike kopp som bevis.

Må vippse samboeren

På spørsmål om hva Thyholt skal gjøre med pengene, svarer han: - Jeg skal i allefall vippse samboeren min 80kr for blokka som hun kjøpte, sier han.

Norges største bingopremier

- Vi har delt ut over 700.000 kroner i bingopremier så langt i år, sier Elverum. Dette er landets høyeste bingopremier, og nå blir det enda mer.

- Vi har så store ordinære premier som vi har lov til, og vi lover flere lykketall og større muligheter for å vinne jackpotter enda oftere enn før framover, samt at det skal bli enda enklere å spille bingo, men det skal vi komme tilbake til ved en senere anledning, sier Elverum som nå gjør seg klar for en spennende bingoomgang i kveld med hele 7 lykketall.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...