ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Har fått nytt entreprenør-oppdrag:

Her blir det nye boliger

Foto: Veidekke

Veidekke har fått et oppdrag verdt 245 millioner kroner, og skal bygge 72 nye leiligheter.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Veidekke har fått i oppdrag å bygge 72 leiligheter i Stjørdal sentrum. Kontrakten er en totalentreprise verdt 245 millioner kroner, og det er Signaturhagen Bolig AS og Boligbyggelaget TOBB som har bestilt boligprosjektet.

Eget treningsrom og badsstue

Prosjektet Signaturhagen består av tre bygg på fem etasjer og de 72 leilighetene varierer i størrelse fra 42 til 109 kvadratmeter, skriver Veidekke i en pressemelding onsdag.

Det blir næringsarealer i første etasje i det ene bygget, og så er det tenkt felles garasje- og sykkelparkering i underetasjen.

Leilighetskomplekset skal også ha en tropisk hage med sommer hele året, en felles lounge, treningsrom med badstue og en egen gjesteleilighet.

- Vi takker for oppdraget og gleder vi oss til å komme i gang med byggearbeidene. Prosjektet skal gjennomføres av Veidekke og vårt datterselskap Grande Entreprenør, sammen med andre lokale samarbeidspartnere, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag.

Rivearbeidene på tomta er i gang mens planlagt oppstart av byggearbeidene er i løpet av oktober med innflytting sommeren 2024.

Nøkkelord

ANNONSE