ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Bygging av ny E6

Her blir det midlertidig rundkjøring

Den nye rundkjøringen på E6 ved Sveberg vil bli tatt i bruk torsdag morgen. Foto: Acciona

Det blir ny midlertidig rundkjøring på E6 ved Malviksenteret. - Reduser hastigheten og vær ekstra oppmerksomme, ber Acciona.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2022 kl 12:01

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Torsdag denne uken klokken 06.00 åpner den nye midlertidige rundkjøringen på E6 ved Malviksenteret på Sveberg.

Skal bygges bro

- Vi ber alle om å redusere hastigheten og være ekstra årvåkne når den nye rundkjøringen blir satt i drift, og følge skiltingen nøye, sier Frank Skaufel og Sara Sæternes, kommunikasjonsrådgivere hos Nye Veiers totalentreprenør Acciona.

Årsaken til endringene er at det over tid skal bygges en ny bro, og den gamle broen over E6 ved Sveberg skal rives når den nye er operativ.

For å få gjennomført dette arbeidet må trafikken på E6 legges om.

Alle som skal kjøre fra boligområdet på Sveberg, via Kinnesettjønna, må innom rundkjøringen også for å komme til butikkene Foto: Acciona

Ulike faser

Gjennom de ulike fasene i omleggingen av trafikken ved Sveberg, har en halv rundkjøring i en periode vært i drift. Derfor er trafikantene som ofte ferdes i området allerede vant til å ta hensyn.

- Det bør gjøre implementeringen av rundkjøringen enklere, men likevel er det viktig å være ekstra oppmerksom den første tiden, påpeker Skaufel og Sæternes.

Fem «armer» i rundkjøringen

Rundkjøringen vil få fem alternative inn- og utkjøringer, og derfor må vi påregne at det nye trafikkmønsteret vil ta noe tid å bli vant til.

- Med lavere hastighet, litt ekstra tålmodighet og årvåkenhet tror vi likevel at det kan gå ganske raskt å bli kjent med det nye kjøremønsteret, sier Skaufel og Sæternes.

De som bor i boligområdet på Sveberg må være ekstra oppmerksomme. De som velger å kjøre Svebergveien forbi Kinnsettjønna, er det ekstra viktig å vite følgende:

- Alle som kjører der må via den nye rundkjøringen, enten de skal sør- eller nordover på E6, over til næringsområdet/Abrahallen eller ved besøk på Malviksenteret, sier kommunikasjonsrådgiverne.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.