ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Fylles opp til sommeren:

Hell hundesenter merker stor pågang allerede

Mange vil reise etter en lang periode med koronarestriksjonerx, og hundene plasserer de hos Hell hundesenter. Senteret ligger kun 7 minutter unna Værnes flyplass, og allerede nå merker de stort trykk på bestillinger til neste sommer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Frank Robert Brekke har drevet Hell hundesenter i 5-6 år. Hundesenteret ligger kun sju minutter unna Trondheim Lufthavn Værnes, og mange benytter seg av dette når de skal reise bort på ferie.

Brekke har en liten kennel og en som er større, og om du har en hund som er skeptisk til andre hunder - eller ei tispe med løpetid - får disse stå mer skjerma.

Vær tidlig ute

- Det er noen som har bestilt for neste jul allerede, svarer Brekke tvert på spørsmål om når man bør bestille plass. Han fortsetter leende at det ikke er ofte folk er så tidlig ute, men dersom du vet du skal reise bort sommeren 2022 bør du ta kontakt ganske snart.

- Det fyller seg fort opp til sommeren, sier Brekke og legger til at det er plass til at noen kan parkere bilen på tunet og ta taxi til flyplassen fra ham.

Nøkkelord

ANNONSE