Nea Radio

Hommelvik:

Godt salg på Sjøsiden

Solgt mange leiligheter: Oddsteinn Rygg i Hommelvik Sjøside er godt fornøyd med salget av det siste byggetrinnet. Så langt er 27 av 41 leiligheter solgt. Foto: Arkiv

I over ti år har Hommelvik Sjøside vokst fra å være ei gammel sagbrukstomt til å bli hjemmet til flere hundre mennesker. Nå er det siste byggetrinnet under oppføring, og man begynner å se enden.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– I det siste byggetrinnet har vi nå solgt 27 av 41 leiligheter. Det er vi godt fornøyde med, sier utbygger Oddstein Rygg.

Han forteller at det er mange lokale som kjøper leilighet på Hommelvik Sjøside, og også at det er mange pensjonistpar som flytter fre eneboliger og til Sjøsiden.

– Det er også en del enslige, yngre som har leid tidligere og som ønsker seg over i en enkel leilighet, sier Rygg.

Dette er det siste byggetrinnet på Hommelvik Sjøside, og det meste har gått etter planen så langt.

– Det er godt å se at vi begynner å nærme oss slutten. Planen var å bygge dette på ti år, og det ser det nå ut til at vi klarer, sier Rygg.

I tillegg til leiligheter, har de også en del næringsareal som de nå forsøker å selge.

– Noen er veldig interessert i å kjøpe næringsareal, men vi kan ikke gå ut med noen navn ennå, men kanskje i løpet av et halvår, sier Rygg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...