Nea Radio

Nea Radio

Kan endelig ta i bruk nyinnkjøpt maskin

Endelig åpent: Innehaver Maiken Vennatrø hos Synlig Optikk er veldig fornøyd med å endelig ha butikken åpen igjen. Noen nye smitteverntiltak er på plass. Foto: Runar Kjøsen

I seks uker holdt Synlig Optikk i Kjøpmannsgata på Stjørdal stengt. Nå har de åpnet igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Innehaver Maiken Vennatrø hos Synlig Optikk er godt fornøyd med at det er slutt på reduserte åpningstider, og at hun nå kan ta imot kunder i butikken igjen.

- Det er helt fantastisk godt å få åpne dørene igjen, og møte kunder og folk, sier Vennatrø-

Stengt i seks uker

Vennatrø holdt butikken helt stengt i seks uker, etter pålegg fra regjeringen om å stenge som følge av koronapandemien.

Hun kunne etterhvert ha reduserte åpningstider, og mandag 4. mai kunne hun ha åpent til normale tider igjen. Mange smitteverntiltak måtte være på plass. Ifølge Vennatrø gjør de ikke så mye ekstra utenom det normale, da dette er ganske strengt fra før i deres bransje.

- Vi har fått klare retningslinjer fra kjeden vi samarbeider med, som er veldig greie å forholde seg til. Det er mye antibac og vasking av utstyr, men dette har vi jo også holdt på mye med tidligere, sier hun.

Gjorde storinvestering før koronakrisen

Like før koronakrisen intraff gjorde Vennatrø en stor investering for butikken, da hun kjøpte en maskin som skal optimalisere brilleglass og som er det nyeste på markedet. De er også de eneste i Midt-Norge som har denne maskinen.

- Det ble så vi angret oss litt i starten, men vi skal opp igjen og bruke den. De som har prøvd den hittil er veldig godt fornøyd.

Kundene som kommer innom nå må ta av og på seg brillene selv, men ellers kan de forholde seg som tidligere.

- Vi er veldig opptatt av å ha en trygg og sikker butikk, så vi ønsker at kundene skal ta kontakt og komme innom som før. Så vi kan fortsette med det vi har holdt på med, avslutter Maiken Vennatrø

Hør intervjuet med Maiken Vennatrø i avspilleren under.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...