Nea Radio

Syv nye tilfeller:

– Stjørdal står i et nytt smitteutbrudd

Utbrudd: Kommuneoverlege i Stjørdal, Leif Edvard Muruvik Vonen, bekrefter at kommunen nå står i et nytt smitteutbrudd. Foto: Anne Gundersen

Mellom 300 og 500 personer er i ventekarantene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2021 kl 04:31

Torsdag 08.04.21 har kommunen fått bekreftet 7 positive koronatester, hvorav 6 tilhører et nyoppdaget utbrudd. Dette utbruddet ser ut til å ha en kilde på Østlandet. Det skriver kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen i en pressemelding på vegne av kommunen tirsdag kveld.

Smittesporingsteamet har i kveld fått navn på 60-70 nærkontakter, og har ennå ikke rukket å ha muntlig kontakt med alle.

– Vi øker opp kapasitet til testing i morgen for å ta unna et stort antall. Dette er viktig for å få full oversikt. Ventekarantene er pålagt for husstanden til alle nærkontakter.

– I tillegg har vi bedt om at skoleklassene eller nærkontakter på arbeidsplassene til de som må i karantene også går i ventekarantene i morgen.

Dette fører til at mellom 300 og 500 personer blir bedt om å holde seg hjemme fra skoler og barnehager. Rektorer og styrere har sendt ut beskjed til de aktuelle gruppene seint tirsdag kveld.

Kommunens hjemmeside oppdateres med informasjon om antall som tester positivt i dagene som kommer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...