Nea Radio

Nea Radio

Godt å kunne åpne - om enn bare gradvis:

Rektor ved Ole Vig har savnet elevene

Gradvis tilbake: Ole Vig videregående skole i Stjørdal er kjent for sitt aktive og sosiale miljø. Bildet er fra konserten "I feel good" med elevene ved musikklinja. Rektor Arild Ofstad er glad for at elevene ved skolen nå er tilbake i klasserommene. Foto: Anne Gundersen/Arkiv

– Vi lærere har savnet elevene og elevene har nok savnet oss, sier rektor ved Ole Vig videregående skole i Stjørdal, Arild Ofstad.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2020 kl 14:36

Rektor ved Ole Vig videregående skole, Arild Ofstad, er glad for å ha elevene tilbake.

– Det var helt fantastisk å se dem komme tuslende inn i skolegården en og en, sier Ofstad litt rørt. Han forteller at de åpnet i to puljer, først den 27. april og deretter den store åpningen for et par uker siden.

– Nå er det slik at alle elevene er her to til tre dager i uka, mens resten av undervisningen foregår digitalt. I det store og hele så går det meste veldig greit, mener han.

– Vi er totalt mer enn 1500 personer her ved skolen, så det krever en del organisering å få smittevernskabalen til å gå opp.

Saken fortsetter under lydfila:

Glade elever

Ofstad sier at også elevene er glade for å være tilbake på skolen.

– Det er herlig å høre at ungdommene har savnet skolen. Det er vel kanskje litt sånn at man ikke helt vet hva man har før man har vært uten i en periode, ler han.

Også lærerne har savnet hverandre.

– Vi har, i likhet med veldig mange andre, hatt hjemmekontor og da merker man at en ikke får det samme fellesskapet.

Elevene er glade for å være tilbake.

– Det er artig å høre at ungdommene har savnet skolen sin, Litt sånn at vi ikke vet hva vi har før vi må vøre uten. Del av fellesskap.

Annerledes avslutning

Til vanlig har avgangselevene en fest i Stjørdalshallen der over 1000 mennesker deltar.

– Det sier seg selv at dette ikke går i år. Men vi gjør vårt beste for å jobbe fram en verdig løsning, slik at alle får en fin avslutning på tiden de har hatt her hos oss på Ole Vig videregående skole.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...