ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Nea Radio

Fra Meråker til Stjørdal:

Kai blir ny butikksjef ved Coop Mega

Kai Malkenes er ny butikksjef på Coop Mega Torgkvartalet. Foto: Eir Jørgen Bue

Kai Malkenes (35) er ansatt som ny butikksjef ved Coop Mega Torgkvartalet i Stjørdal. Malkenes kommer fra jobben som butikksjef ved Extra Meråker.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

-Vi er veldig fornøyde med å få på plass Kai som butikksjef ved Coop Mega Torgkvartalet. Jeg vet at både kunder og ansatte ved Extra Meråker gjerne skulle beholdt han lengre, men vi er opptatt av å skape interne karriereveier og la flinke folk få lov til å utfordre seg selv og utvikle seg som ledere, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Malkenes legger ikke skjul på at lederjobben ved Coop Mega Torgkvartalet er en utfordring det var vanskelig å takke nei til.

-Tidspunktet var ikke ideelt, ettersom jeg har vært butikksjef i Meråker i såpass kort tid. Jeg har trivdes veldig godt med kunder og kollegaer, men med min bakgrunn og interesse for ferskvare var det umulig å si nei til tilbudet om å gå på som ny butikksjef ved Coop Mega Torgkvartalet. Å få lov til å lede et stort supermarked med ferskvaredisk og tung matkompetanse er en mulighet som sjelden dukker opp, sier Malkenes.

Oppstartsdato er ennå ikke bestemt

Samtidig med at Malkenes forbereder seg på nye oppgaver, går Coop Midt-Norge i gang med å finne hans erstatter i Meråker.

-Vi kommer til å lyse ut stillingen som butikksjef ved Extra Meråker om kort tid. Hvis noen synes det høres spennende ut å lede en flott butikk i landets hurtigst voksende lavpriskjede, er det bare å ta kontakt med oss, sier Bjørn Vik-Mo.

Coop Midt-Norge hadde en omsetning i 2021 på 8,4 milliarder kroner og er landsdelens største handelsbedrift. Samvirkelaget har 2900 ansatte og driver 139 butikker i 28 kommuner fra Rana i nord til Røros i sør.

Nøkkelord

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.