Nea Radio

Johan fikk en prat med Erna

Tok seg tid: Statsminister Erna Solberg tok seg tid til en lang prat med Johan Hjorthaug (11) før turen gikk fra torget i Stjørdal til Værnes Garnison. Foto: Anne Gundersen

Tirsdag åpnet Erna Solberg valgkampen for Stjørdal Høyre. Johan Hjorthaug (11) fikk seg en prat med statsministeren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var på ren slump at 11 år gamle Johan Hjorthaug plutselig sto ansikt til ansikt med selveste statsminister Erna Solberg.

- Vi bor i Sandefjord og er på ferie og så kjørte vi bare innom helt tilfeldig, forklarer Johan som er på vei til bestemor på Tingvoll sammen med familien.

- Jeg måtte jo bare gå og snakke med henne, for jeg kommer kanskje ikke til å få muligheten igjen!

Saken fortsetter under lydklippet

På bildet: Pappa Lars, Joan, broren Olav og mamma Kirstine. Foto: Anne Gundersen

Besøkte stortinget

Johan fortalte statsministeren at han besøkte stortingets barnehage da han selv gikk i barnehagen.

- Det var en av lederne i barnehagen min som maste lenge nok på stortinget til at vi fikk lov å komme på besøk. Jeg husker ganske mye av det, men ikke hvilke politikere jeg traff. Erna syntes det var interessant å høre på, tror jeg.

Saken fortsetter under bildet

Talte: Både Erna Solberg og varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik, appellerte til publikum om å bruke stemmeretten 9. september. Foto: Anne Gundersen

Flere ordførere

Hovedpersonen selv ankom med høy rockefaktor. Tonene av Let me entertain you med Robbie Williams runget ut av høytalerene i det Solberg steg ut av sin svarte bil og entret paviljongen for å tale til de frammøtte. Tidligere på dagen hadde Solberg besøkt både Trondheim og Melhus og på spørsmål om hvorvidt det forholdsvis lave antallet ordførere i Trøndelag var årsaken til at hun la turen hit såpass tidlig i valgkampen svarte statsministeren bekreftende.

- Vi ser jo gjerne at flere kommuner i Trøndelag skal få være så heldige at de får en ordfører fra Høyre etter valget. I Stjørdal har riktig nok Høyre samarbeidet med styringsflertallet i mange år og det har gitt gode resultater, mente Erna Solberg.

Hør resten av live-intervjuet med Erna Solberg og varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik, her:

Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...