Annonse
Nea Radio

Hun jobber for å holde Stjørdal rent

Camilla Kennedy Alstad plukker søppel når hun går tur med hundene sine. Hun ønsker bevissthet rundt miljøet for et renere Stjørdal. Foto: Marianne Elina Lie

Camilla Kennedy Alstad ønsker å bevisstgjøre folk til å holde Stjørdal rent for søppel, og hun plukker selv søppel når hun går tur med hundene sine.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Det ligger mye søppel rundt omkring. For eksempel i grøftekanter, langs stier og i fjæra. Sjokoladepapir, brukte munnbind, plastposer og annet som ikke forsvinner av seg selv. Da er det bra at det finnes personer som Camilla Kennedy Alstad.

I tillegg til å plukke søppel selv, har startet en instagramkonto og en facebookside hvor hun legger ut bilder og informasjon om hvor andre også kan hjelpe til med å plukke søppel i Stjørdal. Hun informerer også om hvor det allerede er fint og rent.

I tillegg ønsker hun tips fra alle i Stjørdal om hvor man har plukket søppel, eller områder med mye søppel.
- På den måten kan vi jobbe sammen for et rent Stjørdal, sier Alstad og fortsetter med at det ofte kan blåse søppel ut av søppeldunker, ut av bilen når man åpner døra.

- Også ramler det noen ganger ut av hendene til folk, sier Camilla Kennedy Alstad med et lurt smil.

Hun ønsker ikke å kritisere, men heller bevisstgjøre og motivere til at man sammen kan bidra til en renere kommune.

- Jeg har vært i kontakt med Stjørdal kommune, og jeg er imponert over hvor flinke de er, og interessen de har rundt dette temaet, forteller Alstad.

Nå oppfordrer hun folk til å følge instagramkontoen #rentstjordal og facebooksiden Rent Stjørdal.

Hør intervjuet her:


Annonse