Nea Radio

Helsehuset er offisielt åpnet:

Helseministeren klipte snora

Ordfører Ivar Vigdenes og helseminister Bent Høie hilste på noen av de dyktige ansatte på Helsehuset! Foto: Stjørdal kommune

I dag hadde Stjørdal Helsehus offisiell åpning med besøk fra helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble åpning med mat laget av Stjørdal sentralkjøkken, snorklipping og taler. Det ble taler fra Katarina Hoff som er leder for Helsehuset, ordfører Ivar Vigdenes og minister Bent Høie, samt musikk fra Inger Lise Fiskvik.

Musikk av Inger Lise Fiskvik Foto: Stjørdal kommune

Bent Høie og Ivar Vigdens før møte Siv Ingunn Overvik som får dialyse ved Helsehuset. Foto: Stjørdal kommune

Det ble omvising på Helsehuset hvor alle fikk se de nye lokalene, maskinene og utstyret. Men enda viktigere hilse på ansatte, pasienter, Ulla og våre frivillige, og fikk høre hvordan de har opplevd den nye hverdagen med et nytt helsehus.

Ordfører Ivar Vigdenes og helse- og omsorgsminister Bent Høie klipper sammen snoren og erklærer Stjørdal Helsehus for åpnet. Foto: Stjørdal kommune

Leder for Helsehuset Katarina Sederholm Hoff som ønsker gjestene velkommen. Foto: Stjørdal kommune

- Det er helt klart at Stjørdal Helsehus er en utrolig viktig investering i framtiden for alle i Værnesregionen. Det handler om at vi skal ligge i front med teknologi som Værnes Respons og Ulla. Vi samler fagkompetanse og får bedre samarbeid mellom forskjellige enheter, men også det menneskelige, sa helse- og omsorgsminister Bent Høie i følge Stjørdal kommunes egne sider.

John Vikaune syns det var hyggelig at både ordfører og helseministeren stakk innom mens han trente og tok seg tid til en prat. Foto: Stjørdal kommune

Offisiell åpning av det nye helsehuset. Foto: Stjørdal kommune

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...