Nea Radio

Overtar som redaktør i Stjørdals-Nytt:

Frank Skaufel tar roret

Tar over: Frank Skaufel blir redaktør i Norges eldste gratisavis, Stjørdals-Nytt. Foto: Anne Gundersen

Etter 17 år som frilansjournalist starter Frank Skaufel nå livet som fast ansatt i Stjørdals-Nytt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Han tar med seg en lang og svært så allsidig journalistkarriere til torgs når han nå tar over styringa i det som er Norges eldste gratisavis. Det vil si, helt fersk er Frank Skaufel ikke i redaksjonen, ettersom han inngikk en fast frilansavtale med Stjørdals-Nytt 1. september.

– Så ble jeg spurt om å ta på meg lederstillingen og takket ja til det.

Han innrømmer at han tenkte seg godt om.

– Når du har vært frilanser så lenge som det jeg har vært, så er det klart det er en avgjørelse du må tenke grundig gjennom. Men jeg landet på ja og det angrer jeg ikke på.

Tradisjonsrik med muligheter

Det er lange tradisjoner Frank Skaufel nå skal forvalte i sin nye rolle i den ikoniske avisa.

– Det vil bli noen endringer, selv om det også er mye her som er vel verdt å ta godt vare på, mener han.

– Vi kommer nok til å bli noe mindre teksttunge i papiravisa. Samtidig skal vi satse hardere på å fortelle de gode, lokale historiene som folk er opptatt av.

Og papiravisa er viktig for folk, det opplever han å høre daglig.

– Men vi må ha flere bein å stå på, så vi skal fortsette å øke trykket på å formidle nyheter på nett.

Gode folk

Den ferske redaktøren er glad for å ha et godt lag i ryggen.

– I likhet med andre mindre redaksjoner, opplever også vi at arbeidsdagen er travel og at vi kan drukne litt i hverdagslige gjøremål. Derfor er jeg ekstra glad for å kunne si at vi i tillegg til Kjell Arnfinn Aune, som har jobbet i avisa i en årrekke, har fått med oss Guro Storli Aune som er en svært dyktig journalist.

Stjørdals-Nytt har også knyttet til seg nøye utvalgte frilansere på faste avtaler.

– Vi har jobbet hardt med å få kabalen på plass en god stund. Derfor blir det godt å kunne sette inn støtet skikkelig nå!

Hør intervjuet med Frank Skaufel i avspilleren under:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...