Nea Radio

Islamfiendtlig organisasjon skal demonstrere på Stjørdal:

- Flertallet støtter oss

Bilde tatt på en SIAN-demonstrasjon i Trøndelag i 2019. Politiet var tungt tilstede under markeringen, og motdemonstranter hadde samlet seg på Solsiden denne dagen. Foto: Alf Skille/NRK

Stopp Islamiseringen av Norge(SIAN) skal demonstrere i store deler av Norge i sommer, Stjørdal er intet unntak.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2021 kl 12:01

Leder i SIAN, Lars Thorsen, mener Stjørdal har det han kaller et "islamproblem" og at organisasjonen ønsker å informere om nettopp dette.

På spørsmål om hvordan SIAN vet at Stjørdal sliter med det såkalte problemet kan Thorsen fortelle at det har de lært gjennom aviser og media, samt medlemmene de har som hører til i nærområdet. Han påstår også at Stjørdal sliter med voldshendelser og trekker også ran inn som en ting kommunen strever med. Skylden for dette legger han over på mennesker som tilhører religionen Islam.

- Flertallet støtter oss

Thorsen påstår at flertallet av folk i Norge og Europa støtter SIANs meninger og holdninger.

- Vi blir ikke sett på som upopulære, sier Thorsen og forklarer at de som protesterer mot dem ikke er tilhengere av fakta.

Når Nea Radios konfronterer Thorsen med at han sier alle andre tar feil og at SIAN har rett i sine meninger, svarte han følgende:

- Nei, det sier jeg ikke. Tvert i mot sier jeg at flertallet støtter oss.

Har ingen kjennskap til Stjørdal

Anja Ristad i Stjørdal SV stiller seg helt utenforstående til påstandene Thorsen kommer med om Stjørdal.

- Det viser vel at han ikke har noen kjennskap til forholdene på Stjørdal, tenker jeg. For dette kjenner jeg som innbygger ikke til, sier hun.

Hun forklarer at hun ikke har noe behov for å oppsøke demonstrasjonen når den vil bli avholdt.

Ønsker ikke kommentere

Politiet i Værnesregionen hadde ingen kommentar til demonstrasjonen på forespørsel fra Nea Radio. Ordfører Ivar Vigdenes ønsket heller ikke å kommentere saken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...