Nea Radio

Vurderer å stenge Stjørdal rådhus:

En ansatt er smittet

Bekrefter smitte: Kommunelege i Stjørdal, Leif Edvard Muruvik Vonen, bekrefter at en ansatt ved Stjørdal rådhus er smittet av Koronaviruset. Foto: Anne Gundersen

Ansatte ved en hel avdeling i Stjørdal rådhus har blitt sendt hjem, etter at det er påvist smitte av Koronaviruset hos en ansatt. Vedkommende har tilknytning til Frosta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2020 kl 10:25

Det er nå kjent at en ansatt ved Stjørdal rådhus er bekreftet smittet av Koronaviruset. Det var Adresseavisen som først omtalte saken.

– Vi kan bekrefte at vi har sendt hjem hele avdelingen ved rådhuset der smitten er påvist. Det er en kommunalt ansatt med tilknytning til Frosta som skal være smittet. Kommuneledelsen diskuterer eventuelle tiltak nå, sier kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen til Adresseavisen.

Vurderer å stenge hele rådhuset

Kommuneoverlegen vil ikke gå inn på hvilke tiltak som er diskutert, men han bekrefter at et av tiltakene som vurderes er å stenge hele rådhuset.

- Mange ansatte her har øving med å jobbe hjemmefra, så det er ett av tiltakene som vurderes. Vi har allerede hatt flere møter, og vi kommer til å ha flere møter før vi går ut med mer informasjon om hva som skal skje. Vi har foreløpig informert de ansatte ved rådhuset om hvorfor avdelingen er sendt hjem, sier Vonen.

Han mener det er for tidlig å si hvilke tiltak som faktisk skal gjennomføres.

- Vi må summe oss litt nå, og kommuneledelsen kommer tilbake med mer informasjon, sier Vonen til Adresseavisen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...