Nea Radio

– Jeg kjenner på ansvaret

Dorthea Elverum (23) er SP Stjørdals nye gruppeleder

Til topps: I en alder av 23 år er Dorthea Elverum valgt som Stjørdal Senterpartis gruppeleder. Foto: Anne Gundersen

På tross av sin unge alder går Dorthea Elverum nå inn i sin andre periode i kommunestyret i Stjørdal. Denne gangen som gruppeleder for Senterpartiet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sin unge alder til tross, Dorthea Elverum har utrettet mye i løpet av sitt politiske liv. Etter valget gikk hun inn i sin andre periode som kommunestyrerepresentant, denne gangen som gruppeleder for det største partiet i den nest største kommunen i Trøndelag.

– Jeg føler et stort ansvar for den tilliten som har blitt vist meg, men samtidig gleder jeg meg til å komme igang for alvor, sier Elverum, som blant annet har tre måneder som trainee på Stortinget å vise til.

– Det kan føles overveldende å ta fatt på denne oppgaven, men samtidig har jeg et stort og godt apparat rundt meg slik at jeg vet at jeg vil få den støtten jeg trenger.

Hør hele intervjuet med Dorthea Elverum her:

Student

Dorthea Elverum kombinerer vervet i lokalpolitikken med å studere ledelsesfag ved Nord Universitet Levanger.

– Jeg tar en utdannelse innen HR og håper på å kunne jobbe med dette. Det er ingen selvfølge at politikken kan bli en heltidsjobb, så derfor velger jeg noe som også kan gi meg muligheten til å bruke engasjementet mitt.

Har sin pris

Dorthea innrømmer at å utøve et sterkt politisk engasjement har sin pris.

– Det tar mye tid. Jeg fikk litt sjokk før mitt aller første kommunestyre. Den gangen hadde vi ikke iPad slik vi har nå, men fikk papirene tilsendt i posten. Det var 1600 sider som skulle leses, ler hun.

– Så naturlig nok går dette ut over samvær med familie, venner og kjæreste. Men det er mulig å finne en balanse og det er absolutt verdt det.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...