Nea Radio

Smittesituasjonen i Stjørdal:

353 elever holdes hjemme fra skolen

Holder stengt: Halsen Ungdomsskole holdes stengt og 335 elever må bli hjemme, etter at en eleven har testet positivt på coronaviruset. Foto: Erik Fløan/Wikipedia

Halsen Ungdomsskole på Stjørdal holdes stengt og 335 elever blir hjemme, etter at en elev har testet positivt på coronaviruset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.11.2020 kl 00:29

Det er en elev på niende trinn ved skolen som har fått svar på en positiv test, torsdag kveld.

Det var Adressa som omtalte saken først.

Leder for oppvekst i Stjørdal kommune, Ann Kristin Geving, opplyser til avisen at det er 75 elever på årstrinnet som er satt i karantene til 20. november.

I en pressemelding torsdag kveld opplyser Geving at det i løpet av helgen vil gå ut beskjed til elevene om hvilken undervisning de får på mandag i neste uke.

Smitte ved Lånke Skole

Også ved Lånke skole har en elev testet positivt på coronaviruset. Der er 18 elever og en lærer satt i karantene. Videre opplyses det at eleven har vært borte fra skolen siden tirsdag.

Stjørdal kommune har innkalt kriseledelsen til et møte på mandag, og en påfølgende pressekonferanse klokken 14 samme dag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...