Nea Radio

Nea Radio

RBK:

Tore På Sporet av RBK?

VALGBAR? Tore Strømøy sier at årsmøtet får ta stilling til om han er valgbar. Han har vært medlem i RBK i 20 år, men ikke de 30 siste dagene. Han meldte seg inn i klubben i dag. Her i radiostudio med programleder Elisabeth Skarrud onsdag. Foto: NRK

Tidligere RBK-spiller Erling Næss kommer til å foreslå Tore Strømøy som ny styreleder i Rosenborg. Strømøy sier til Adresseavisen at han er klar til å ta over dersom medlemmene ønsker det.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2020 kl 22:05

Det vakte stor oppmerksomhet og noen smil da tidligere RBK-spiller Erling Næss gikk ut i Adressa og fortalte at han ville foreslå Tore (På Sporet ) Strømøy som ny styreleder på årsmøtet torsdag kveld.

- Det ultimate ville ha vært å lede en klubb som Rosenborg, sier Strømøy til NRK.

Han har vært i en rekke intervju i løpet av onsdagen og registrerer som oss andre at det i så fall blir en kamp mellom tre kandidater om hvem som skal bli styreleder i Rosenborg.

– Det er to veldig gode kandidater som sikkert vil gjøre en god jobb. Jeg tror ikke jeg vinner, men det er artig å stille når noen spør, sier Tore Strømøy til NRK.

Valgbar?

Det er imidlertid ikke sikkert at "Tore På Sporet" er valgbar. Han har nemlig ikke vært medlem i RBK de siste 30 dagene.

– Reglene kan jeg ingen ting om. Det er mulig at årsmøtet selv kan bestemme det. Eller at det holder at jeg har vært medlem i 20 år før det. Er man ikke valgbar så er man ikke valgbar. Da har man to gode kandidater å velge mellom, sier Strømøy til NRK.

FRA BENKEN: Tidligere RBK-spiller Erling Næss foreslår Tore Strømøy som ny styreleder i RBK. Foto: NRK

Må begeistre

– Jeg har tenkt på dette i en måned. Vi må ha inn en type som samler og begeistrer. Jeg har brukt Marvin Wiseth som eksempel. En type som kan håndtere media og som samtidig kan noe om ledelse og toppidrett, sier Næss til Adresseavisen.

Tore Strømøy var i flere år på landslaget i kappgang. Strømøy har også vært styremedlem i Sør-Trøndelag idrettskrets og styreleder i Byåsen Håndball i fire år. Dessuten har han bakgrunn som sportsjournalist i både NRK og i Adresseavisen og er i dag ansvarlig redaktør i nettavisa Frøya.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...