Nea Radio

Nea Radio

RBK:

Rekord-interesse foran RBK-årsmøtet

RBK: Enorm interesse foran årsmøtet i Norges største fotballklubb. Foto: RBK.no

Over 600 forhåndspåmeldte var registrert foran RBKs årsmøte onsdag. Klubben venter enda flere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Før årsmøtet i RBK klokka 19 i kveld er det med over 600 forhåndspåmeldte medlemmer. Det var tallet klubben gikk ut med onsdag kveld.

- Men vi forventer enda flere og for at møtet skal starte presis, oppfordrer vi alle til å komme tidlig til Lerkendal, skriver klubben på nettsida si.

Registrering

Klubben åpner for registrering og innslipp til møtelokalet San Siro i Scandic Lerkendal fra klokka 17.30.

- Alle får utlevert ei mappe som inneholder årsmeldinga for 2019, resultat og budsjett, deltakernummer og stemmeseddel. Hvis noen ønsker å ha årsoppgjør for Rosenborg Ballklub, Abrahallen, Lerkendal stadion og Rosenborg Sport, så må de printe ut dette selv og ta det med seg på møtet, skriver klubben.

- Har du ikke forhåndspåmeldt deg til møtet, henvender du deg til bordet som er merket "ikke forhåndspåmeldt".

Parkering

- Det er gratis parkering på bussparkeringa ved Nils Arne Eggens Plass og Strindvegen. Der er det først til mølla. Bortsett fra det viser vi til ordinær parkering i kjelleren på Scandic Lerkendal og andre anviste plasser mot betaling, skriver RBK.no.

FØRSTEVALG: Konsernsjef i TrønderEnergi, Ståle Gjersvold, er foreslått av valgkomiteen som ny styrelede i Rosenborg Ballklub (RBK). Foto: Morten Andersen / NRK

To styreleder-kandidater

Selv om Tore "På Sporet" Strømøy ble lansert som en tredje styrelederkandidat onsdag, er det i realiteten bare to kandidater til styreledervervet i Norges største fotballklubb. Og det er dette valget, samt valget av styret forøvrig, som har fått historisk oppmerksomhet denne gangen.

Valgkomitéen har foreslått TrønderEnergi-direktør Ståle Gjersvold som ny styreleder etter Ivar Koteng, men samme Koteng har forlengst klargjort at han kommer til å ta opp kampen og stiller som motkandidat om han blir foreslått. Og - det kommer garantert benkeforslag på Ivar Koteng.

GJENVALG: Det kommer garantert benkeforslag om gjenvalg på Ivar Koteng. Foto: Sunniva M Danielsen / NRK

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...