Nea Radio

Nea Radio

Pressemelding

Awards med Hommelvik GUTS

Foto: Hommelvik GUTS

En kveld med mestringens mestere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag 6.desember er det klart for AWARDS med Hommelvik Guts i Bruket Kulturhus i Hommelvik.

Dette er kvelden hvor alle spillerne på laget for de som ikke har noe lag får sine utmerkelser.

Riktignok har Hommelvik GUTS og treneren Sverre Inge Lystrup Ness fått mye positiv oppmerksomhet det siste året, men under Award er det spillergruppa som er i fokus.

-I tillegg blir det mange kulturinnslag fra egne krefter og fra gjester, sier ildsjel og trener Sverre Inge Lystrup Ness.

-Det blir spennende prisutdelinger og ikke minst spennende prisutdelere. I fjor fikk vi besøk av to supermenn, Rune Jonsdal og Roar Strand. Hvem som kommer i år, får de som er i Bruket fredag kveld oppleve.

-Det er som sagt spillerne, GUTSerne, som er i fokus denne kvelden. De fortjener en sånn kveld med den innsatsviljen og det hjerterommet de har vist gjennom hele året. I pausen blir det servering av burgere.

Hva er så de forskjellige prisene?

Det er kåringer av Årets Forbilde, Årets Tunellkonge eller Headekongen.

Hvem får prisen for mest fremgang pr trening, hvem blir lagets 3 musketere?

Hvem får den ettertraktede Framgangsprisen, og hvem er lagets Knoll og Tott?

Hvor havnet Prisen til Årets kaptein og hvem får StåPå prisen?

Til sist: Hvem blir Årets Gutser?

Dette og mye mer, som samhold, latter, smil og ekte idrettsglede og kameratskap får de som tar turen til Bruket Kulturhus fredag 6.desember kl 18:00 oppleve.

Velkommen!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...