Nea Radio

Stugudal:

- Vi er veldig imponerte over hyttefolket

Lena Wærnes og An-Magritt Morset Hegstad ved Joker Stugudal. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

An-Magritt Morset Hegstad er godt fornøyd med påskens omsetning for Joker på Stugudal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Sammenlignet med 2020 er jo årets påske en fest, sier Morset Hegstad. Hun kan fortelle om mange besøkende og en bra handel.

Nye retningslinjer påvirket handelen

De nye retningslinjene som kom like før påskens start gjorde at folk handlet mer i hjemkommunene mener Hegstad. Hun fikk også tilbakemeldinger fra kunder som var usikre på om de var velkomne til å handle i Tydal i påsken eller om de burde handle før de dro fra hjemme.

- Det tok seg opp etter palmehelgen, det er vanskelig å handle med seg for ti dager på hytta. Handelen økte utover uken, men de nye retningslinjene påvirket nok omsetningen, og det ser vi på tallene, sier hun.

Flinke gjester

Hegstad har bare godt å si om hyttefolket som har benyttet seg av butikktilbudet i løpet av påsken, og hun tror at det at folk er så flinke til å følge gjeldende smittevernregler kan være det som gjør at det er så lite smitte i regionen.

- Jeg er imponert. Alle oppfører seg veldig fint, og har på seg munnbind, organiserer køen så de ikke står for tett og venter utenfor hvis det er for mye folk i butikken. Det gikk veldig fint synes jeg, sier Morset Hegstad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...