Nea Radio

Korona:

Informasjon fra Selbu Sparebank

Tenker på kundene: Selbu Sparebank tenker mye på kundene sine nå, det skriver de i dette brevet. Foto: Andreas Reitan

Her kommer et åpent brev fra banken til deres kunder.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kjære kunde i Selbu Sparebank!

Du skal vite at i disse koronatider tenker vi spesielt mye på våre kunder, og de økonomiske konsekvensene det får for den enkelte som en følge av myndighetenes sterke tiltak for å bekjempe spredning av viruset.

Som bank er vi en viktig samfunnsaktør som etter beste evne skal bidra innenfor de rammer vi har disponible.

Våre kjerneverdier er ekte, tilgjengelig og framoverlent, noe som vi streber å etterleve i hverdagen og spesielt nå i disse dager.

Vi har iverksatt tiltak, som å stenge dørene, men vi er fortsatt på jobb og tilgjengelig for våre kunder.

Våre kompetente rådgivere kan fortsatt kontaktes pr. telefon eller mail dersom du har behov for en prat eller har spørsmål.

Vi ønsker å bidra til å finne gode og fleksible løsninger hvis en krevende situasjon skulle oppstå. Vi kan bidra med refinansiering, avdragsfrihet, utsettelser, spareråd, forsikringsspørsmål og øvrig kompetanse for å hjelpe deg gjennom tiden vi nå er inne i.

Ta kontakt med din rådgiver i Selbu Sparebank hvis du har spørsmål.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...