ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Svein Ove bytter jobb:

Blir rektor ved Trøndelag høyere yrkesfagskole

Svein Ove Dyrdal starter i jobben over sommeren. Foto: Trøndelag høyere yrkesfagskole

I dag fredag ble det klart at Svein Ove Dyrdal overtar som rektor ved Trøndelag høyere yrkesfagskole etter Odd-Inge Strandheim.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Svein Ove Dyrdal er 57 år og har siden 2016 jobbet som rektor ved Selbu videregående skole. Tidligere har han hatt lederfunksjoner i Forsvaret, og jobbet som senterleder ved Nea ressurssenter. Han har hatt mange ansvarsfulle verv innenfor idretten, blant annet som medlem av langrennskomiteen i Norges skiforbund, leder i Sør-Trøndelag skikrets og leder av organisasjonskomiteen NM jr. langrenn i 2011.

Dyrdal har mastergrad i skoleledelse fra NTNU, og han har i tillegg matematikk, fysikk, spesialpedagogikk og praktisk-pedagogisk utdanning i fagkretsen sin. Han har også gjennomført mange ulike kurs i sin tid i Forsvaret.

Svein Ove Dyrdal starter i jobben over sommeren. Foto: Trøndelag høyere yrkesfagskole

- Vi får en rektor som har solid ledererfaring i tillegg til at han har variert arbeidserfaring. Svein Ove Dyrdal har i tillegg solid utdanning, og han er veldig motivert til å ta fatt på jobben som ny rektor ved Trøndelag høyere yrkesfagskole. Jeg ser fram til å samarbeide med han, sier Kari Anita Furunes, styreleder for Trøndelag høyere yrkesfagskole.

Svein Ove Dyrdal starter i jobben etter sommeren.

Nøkkelord

ANNONSE