Nea Radio

Super ekstremhelg i Innbygda

Lørdagens ekstremhelg samlet nesten 100 ungdommer og viser at ungdomsgruppa i UL Håpet er på vinnersporet!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det startet med felles frokost i Moheim samfunnshus allerede klokka 08 lørdag morgen. Da var de 98 ungdommene (født fra 1997-2004) som skulle prøve seg i årets ekstremhelg klare for dagens utfordringer.

Første gruppe ble sendt ut klokka 09, og dagen var ikke over før etter felles middag med premieutdeling samme sted klokka 18.

- Arrangementet skal være inkluderende for alle. Her går det ikke på tid, men på antall utførte poster, som det heter i reglementet.

Underveis skulle ungdommene løse 30 poster, der presisjon, balanse, kunnskap og planlegging var sentrale elementer for å lykkes.

Uavhengig av stoppeklokka, det var umulig å la seg imponere av 13 år gamle Nikolai Valli, som løp hele distansen:

Nikolai Valli, raskeste deltaker.

Også initiativtaker Marit Grøtte lot seg imponere av den glade og raske gutten fra Valli:

Marit Grøtte

Arrangementet hadde denne gang med seg både Redd Barna og MOT.

Hør Redd Barnas distriktsleder Inger Elisabeth Einan:

Inger Elisabeth Einan (Redd Barna) og Gry Dyrdak (MOT)

Og hør Gry Dyrdal fra MOT i Selbu:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...