Annonse
Nea Radio

BILDEGALLERI:

Suksess for Selbutreffet

Godt og vel 70 lastebiler ble samlet under Selbutreffet 2021, godt akkompagnert av god musikk, auksjon og den lokale handelsmannen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Selbutreffet startet i 2020 som et initiativ fra Ove Harry Kulset og hans transportfirma Ove Harrys Transport. Den gang ble det samlet 13 biler til et hyggelig treff rundt basen deres i Øverbygda i Selbu.

Denne gangen gikk arrangøren for noe langt større og håpte å samle 30 biler, hvor det til slutt kom dobbelt så mange.

- Dette er først og fremst en sosial arena for oss som møtes i trafikken daglig og en plass der vi får vist fram bilene våre for publikum, sier Kulset.

For det er virkelig mang en lastebil som overgår det «normale» å se på et slikt treff.

I tillegg har Selbutreffet vokst seg til noe som snart ligner en god gammeldags «martna», bare uten salgsboder. Konsert med Hærslæm, bygdas ferskeste festband leverte både egenkomponerte og coverlåter på en upåklagelig måte lørdag formiddag. Fredag spilte Liv Laga opp til fest og lørdag kveld går Elvetuns Orkester og Letnes Holding på scena.

- Folk møter opp og det virker som slike arrangement er noe folk vil ha, da skal vi virkelig gi dem det, sier Frode Langseth fra B Langseth som står for arenaen, kiosk og ikke minst den tradisjonsrike auksjonen med Rune Langseth som auksjonarius.

- Vi kan ikke få rost Frode og co nok, de har gjort utrolig mye for oss slik at vi kan få arrangert dette treffet, sier Kulseth fornøyd.

Og: Han lover nytt treff neste år.

- Ja, vi ønsker alle velkommen tilbake til Selbutreffet 2022, avslutter festgeneral Kulset.

Nøkkelord